Osmaniye Son Dakika - Son Dakika Osmaniye Devlet Hastanesi Haberleri Osmaniye Devlet Hastanesi Son Dakika - Jul 15, 2021 · osmaniye haber sayfamızda osmaniye haberleri okuyabilir, osmaniye son dakika haberleri ve güncel osmaniye gelişmelerini görebilirsiniz.. Yakıt tankeri tıra çarptı, sıfır kilometre. More images for osmaniye son dakika » Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığının merkez üssünü osmaniyenin düziçi ilçesi olarak. 15 temmuz 2021 perşembe 17:22 bir son dakika haberine göre osmaniye emniyet müdürü ahmet selçuk okumuş, kentteki orman yangınıyla ilgili 4 zanlının gözaltına alındığını bildirdi. Osmaniye'nin düziçi ilçesinde richter ölçeğine göre 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi ve deprem enstitüsü'ne göre osmaniye'de en son 23.55'te 4.3. 1 day ago · alınan son dakika bilgisine göre osmaniye'nin düziçi ilçesinde hissedilen deprem 4.3 büyüklüğündedir. 1 day ago · akşam saat 20:57 civarında 3,4'le sarsılan osmaniye'nin düziçi ilçesi, saat 23:55 sularında 4,2 büyüklüğünde bir depremle yine sallandı. Öte yandan 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. 15 temmuz 2021 perşembe 17:22 bir son dakika haberine göre osmaniye emniyet müdürü ahmet selçuk okumuş, kentteki orman yangınıyla ilgili 4 zanlının gözaltına alındığını bildirdi.

Kotu Haber Osmaniye Den Geldi Koyluler Cansiz Bedenine Ulasti Haberi Son Dakika Haberleri
Kotu Haber Osmaniye Den Geldi Koyluler Cansiz Bedenine Ulasti Haberi Son Dakika Haberleri from www.ulusal.com.tr
1 day ago · son dakika haberine göre; 15 temmuz 2021 perşembe 17:22 bir son dakika haberine göre osmaniye emniyet müdürü ahmet selçuk okumuş, kentteki orman yangınıyla ilgili 4 zanlının gözaltına alındığını bildirdi. Osmaniye'de çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürülmeye çalışılıyor. Kandilli rasathanesi ve deprem enstitüsü'ne göre osmaniye'de en son 23.55'te 4.3. 20.07.2021 20 tem 17:29 odada mahsur kalan kadini i̇tfai̇ye kurtardi düzce'nin akçakoca ilçesinde eşi kurban kesmeye gittiği sırada evinin odasında mahsur kalan sevil mat, camdan komşularına seslenerek yardım istedi. Osmaniye'nin düziçi ilçesinde richter ölçeğine göre 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığının merkez üssünü osmaniyenin düziçi ilçesi olarak. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, bölgede herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

2 days ago · son dakika haberleri.

Son dakika haberine göre osmaniye'de kafasını cam kavanoza sıkıştıran kedi yavrusunu itfaiye ekipleri kurtardı. 15 temmuz 2021 perşembe 17:22 bir son dakika haberine göre osmaniye emniyet müdürü ahmet selçuk okumuş, kentteki orman yangınıyla ilgili 4 zanlının gözaltına alındığını bildirdi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Osmaniye'de hastane ve yerleşim alanı yakınında orman yangın (2) 1 day ago · son dakika haberine göre; 1 day ago · alınan son dakika bilgisine göre osmaniye'nin düziçi ilçesinde hissedilen deprem 4.3 büyüklüğündedir. Jul 15, 2021 · son dakika haberleri. Kandilli rasathanesi ve deprem enstitüsü'ne göre osmaniye'de en son 23.55'te 4.3. Öte yandan 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yakıt tankeri tıra çarptı, sıfır kilometre. Osmaniye'de çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürülmeye çalışılıyor. More images for osmaniye son dakika » 20.07.2021 20 tem 17:29 odada mahsur kalan kadini i̇tfai̇ye kurtardi düzce'nin akçakoca ilçesinde eşi kurban kesmeye gittiği sırada evinin odasında mahsur kalan sevil mat, camdan komşularına seslenerek yardım istedi.

1 day ago · son dakika haberine göre; Osmaniye'de hastane ve yerleşim alanı yakınında orman yangın (2) Osmaniye haberleri sayfamızdan osmaniye ile ilgili günün son dakika haberlerini görebileceğiniz gibi, osmaniye ilçelerindeki en güncel gelişmeleri anlık olarak haber sayfamızdan takip. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, bölgede herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Jul 15, 2021 · osmaniye haber sayfamızda osmaniye haberleri okuyabilir, osmaniye son dakika haberleri ve güncel osmaniye gelişmelerini görebilirsiniz.

Son Dakika Osmaniye Den Gelen Haber Akillara Durgunluk Verdi Yalan Ifade Verdi Kocasi Agirlastirilmis Muebbet Yedi Son Dakika Haberler
Son Dakika Osmaniye Den Gelen Haber Akillara Durgunluk Verdi Yalan Ifade Verdi Kocasi Agirlastirilmis Muebbet Yedi Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Öte yandan 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yakıt tankeri tıra çarptı, sıfır kilometre. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. 15 temmuz 2021 perşembe 17:22 bir son dakika haberine göre osmaniye emniyet müdürü ahmet selçuk okumuş, kentteki orman yangınıyla ilgili 4 zanlının gözaltına alındığını bildirdi. Jul 15, 2021 · son dakika haberleri | osmaniye emniyet müdürü ahmet selçuk okumuş, kentteki orman yangınıyla ilgili 4 zanlının gözaltına alındığını bildirdi. Osmaniye haberleri sayfamızdan osmaniye ile ilgili günün son dakika haberlerini görebileceğiniz gibi, osmaniye ilçelerindeki en güncel gelişmeleri anlık olarak haber sayfamızdan takip. Jul 15, 2021 · son dakika haberleri. Osmaniye'de çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürülmeye çalışılıyor.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığının merkez üssünü osmaniyenin düziçi ilçesi olarak.

Jul 15, 2021 · son dakika haberleri. Osmaniye'de çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürülmeye çalışılıyor. Osmaniye'de hastane ve yerleşim alanı yakınında orman yangın (2) 2 days ago · son dakika haberleri. Kandilli rasathanesi ve deprem enstitüsü'ne göre osmaniye'de en son 23.55'te 4.3. Jul 15, 2021 · son dakika haberleri | osmaniye emniyet müdürü ahmet selçuk okumuş, kentteki orman yangınıyla ilgili 4 zanlının gözaltına alındığını bildirdi. 1 day ago · akşam saat 20:57 civarında 3,4'le sarsılan osmaniye'nin düziçi ilçesi, saat 23:55 sularında 4,2 büyüklüğünde bir depremle yine sallandı. Jul 15, 2021 · osmaniye haber sayfamızda osmaniye haberleri okuyabilir, osmaniye son dakika haberleri ve güncel osmaniye gelişmelerini görebilirsiniz. Öte yandan 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. 1 day ago · son dakika haberine göre; Afad'dan yapılan açıklamaya göre, bölgede herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Jul 15, 2021 · son dakika haberleri. Osmaniye haberleri sayfamızdan osmaniye ile ilgili günün son dakika haberlerini görebileceğiniz gibi, osmaniye ilçelerindeki en güncel gelişmeleri anlık olarak haber sayfamızdan takip.

20.07.2021 20 tem 17:29 odada mahsur kalan kadini i̇tfai̇ye kurtardi düzce'nin akçakoca ilçesinde eşi kurban kesmeye gittiği sırada evinin odasında mahsur kalan sevil mat, camdan komşularına seslenerek yardım istedi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. 1 day ago · son dakika haberine göre; Son dakika haberine göre osmaniye'de kafasını cam kavanoza sıkıştıran kedi yavrusunu itfaiye ekipleri kurtardı. Kandilli rasathanesi ve deprem enstitüsü'ne göre osmaniye'de en son 23.55'te 4.3.

Son Dakika Haber Osmaniye De Trafik Kazasinda Otomobilde Sikisan 2 Kisi Yaralandi Son Dakika
Son Dakika Haber Osmaniye De Trafik Kazasinda Otomobilde Sikisan 2 Kisi Yaralandi Son Dakika from foto.sondakika.com
Kandilli rasathanesi ve deprem enstitüsü'ne göre osmaniye'de en son 23.55'te 4.3. Osmaniye'de çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürülmeye çalışılıyor. 2 days ago · son dakika haberleri. Jul 15, 2021 · son dakika haberleri. 1 day ago · alınan son dakika bilgisine göre osmaniye'nin düziçi ilçesinde hissedilen deprem 4.3 büyüklüğündedir. Yakıt tankeri tıra çarptı, sıfır kilometre. 15 temmuz 2021 perşembe 17:22 bir son dakika haberine göre osmaniye emniyet müdürü ahmet selçuk okumuş, kentteki orman yangınıyla ilgili 4 zanlının gözaltına alındığını bildirdi. Son dakika haberine göre osmaniye'de kafasını cam kavanoza sıkıştıran kedi yavrusunu itfaiye ekipleri kurtardı.

Osmaniye haberleri sayfamızdan osmaniye ile ilgili günün son dakika haberlerini görebileceğiniz gibi, osmaniye ilçelerindeki en güncel gelişmeleri anlık olarak haber sayfamızdan takip.

1 day ago · son dakika haberine göre; Jul 15, 2021 · son dakika haberleri | osmaniye emniyet müdürü ahmet selçuk okumuş, kentteki orman yangınıyla ilgili 4 zanlının gözaltına alındığını bildirdi. 15 temmuz 2021 perşembe 17:22 bir son dakika haberine göre osmaniye emniyet müdürü ahmet selçuk okumuş, kentteki orman yangınıyla ilgili 4 zanlının gözaltına alındığını bildirdi. More images for osmaniye son dakika » Öte yandan 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, bölgede herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Osmaniye haberleri sayfamızdan osmaniye ile ilgili günün son dakika haberlerini görebileceğiniz gibi, osmaniye ilçelerindeki en güncel gelişmeleri anlık olarak haber sayfamızdan takip. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Osmaniye'de hastane ve yerleşim alanı yakınında orman yangın (2) Osmaniye'nin düziçi ilçesinde richter ölçeğine göre 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Jul 15, 2021 · osmaniye haber sayfamızda osmaniye haberleri okuyabilir, osmaniye son dakika haberleri ve güncel osmaniye gelişmelerini görebilirsiniz. 2 days ago · son dakika haberleri. 1 day ago · akşam saat 20:57 civarında 3,4'le sarsılan osmaniye'nin düziçi ilçesi, saat 23:55 sularında 4,2 büyüklüğünde bir depremle yine sallandı.